11 Ιαν 2013

Μανιταροκεφτέδες!

Απλή, γρήγορη και πρωτεϊνούχα συνταγή!

Μανιταροκεφτέδες
(μισό κιλό μανιτάρια-προσωπικά προτιμώ τα πλευρώτους, λίγες κουταλιές της σούπας αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, φρέσκο κρεμμυδάκι, ελαιόλαδο)
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ αφού πρώτα χτυπήσουμε στο μπλέντερ τα μανιτάρια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Έπειτα σε ένα τηγάνι όπου έχουμε ζεστάνει ελαιόλαδο ρίχνουμε κουταλιές (λαδώνουμε λίγο την κουτάλα) από το μείγμα και τηγανίζουμε (και από τις δυο πλευρές). Σερβίρουμε με φρέσκο χυμό λεμόνι αν θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: