24 Ιαν 2013

"Πασχαλινό" βελονάκι!

Με βελονάκι, εκτός από τα συνηθισμένα καρέ της γιαγιάς που όλοι γνωρίζουμε και ίσως έχουμε προίκα (εγώ έχω δια χειρός σούπερ μαμάς) , μπορούμε να πλέξουμε ΚΑΙ εντυπωσιακά σκουλαρίκια με Πασχαλινό θέμα.

Για αυτιά που δεν θα περάσουν απαρατήρητα!!!🐇🌸


(για βάση χρησιμοποιούμε κρίκους συρμάτινους, ξύλινους, κτλ)
Αργεί το Πάσχα ακόμα, χιόνια λένε ότι έρχονται πάλι, αλλά όπως έχω ξαναγράψει στο δικό μου κόσμο δεν υπάρχουν εποχές...

Καλές πλεχτοδημιουργίες!!!

4 σχόλια:

DIMI είπε...

Καλημέρα Σοφία!Καλώς σέ βρήκα!!Ετσι καί εγώ!!Στίς κατασκευές μου δέν έχω στάνταρ εποχές!!Πανέμορφες οι δημιουργιες σου!!Κάθησα παρέα μέ τό καφεδάκι μου καί τίς θαύμασα!!Θά ήθελα νά τά λέμε!Καλώς όρισες στήν όμορφη μπλογκόσφαιρα!!Φιλάκια!!
http://decdimisaussi.blogspot.gr/

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Καλησπέρα!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Είχα φτιάξει το blog πολύ παλιότερα αλλά δεν είχα ασχοληθεί.Τώρα τελευταία το αποφάσισα.Θα φτιάξω σε λίγο καφεδάκι και θα μπω και στο δικό σου blogόσπιτο να δω!:-)

Fanypap είπε...

Πολύ όμορφα Σοφία!!Μπράβο σου γλυκιά μου!!Ε! Θάρθει και το Πάσχα, δεν είναι και τόσο μακρυά!!Φεύγουν οι μέρες πολύ γρήγορα, δεν θα καταλάβουμε πότε θα φθάσει!!φιλάκια!!

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Καλημέρα!Ευχαριστώ πολύ!Με το βελονάκι δεν έχω πολύ καλές σχέσεις(ακόμα)οπότε όταν χρειάζομαι κάτι το σχεδιάζω και ζητώ από τη μητέρα μου που είναι φυσικό ταλέντο στο πλέξιμο να με βοηθήσει.