24 Νοε 2013

Επτά γιορτινά κεράκια!

Καλησπέρα στην blogoγειτονιά!

Χτες σβήσαμε επτά κεράκια στο σπίτι μας και είχαμε οργανώσει ένα μικρό παρτάκι. Ο γιος μου δηλαδή έσβησε τα κεράκια αλλά ότι αφορά το παιδί η μαμά γράφει στον πληθυντικό(χαχα).😜
Το θέμα στη γιορτούλα μας ήταν χειροτεχνίες με Χριστουγεννιάτικο θέμα.Αν έχετε και εσείς κάποια γενέθλια ή γιορτή αυτόν τον καιρό ίσως πάρετε ιδέες από τις φωτογραφίες που θα σας δείξω παρακάτω.

Πίνακας από φελιζόλ, ντυμένος με μπλε σκούρο γυαλιστερό πανί και πάνω του καρφιτσωμένα επτά αστέρια (επτά κεράκια), φεγγάρι και έλατο από χαρτόνι.




Τούρτα σε λαχανί απόχρωση με πλαστικά διακοσμητικά φυτά και έλατο από χαρτόνι στερεωμένο πάνω σε ξυλάκι από σουβλάκι.




 Μιας και ακόμα δεν έχουμε στολίσει δέντρο κανονικό (στολίζω κάθε 1 του Δεκέμβρη), στολίσαμε έλατο από χαρτόνι,χαχα.




Τους μικρούς μας καλεσμένους όταν έφευγαν από το πάρτι, τους κεράσαμε από ένα γιορτινό σοκολατάκι και τους χαρίσαμε γιορτινά μανταλάκια (δείτε εδώ).




 Την κουρτίνα στο παράθυρο πάνω από το μπουφέ στόλιζε ένα καλάμι (που κόψαμε κοντά στην παραλία)και κρέμασα πάνω του χρυσές κλωστές με κουκουνάρια και αστέρια από χαρτόνι. Από κάτω στο βάζο του τραπεζιού οικοδεσπότες του μπουφέ ήταν δυο χάρτινες γατούλες με γιορτινά σκουφάκια από χαρτόνι και βαμβάκι. Στερεωμένες πάνω σε καλάμια.





 Αστέρια κρεμασμένα στο φωτιστικό από γιορτινό χαρτόνι.





Στο κολάζ φωτογραφιών από κάτω στη μία φώτο φαίνεται το χέρι μιας μαμαδοφίλης μου που δοκιμάζει ένα δαχτυλίδι λιβελούλα από μέταλλο. Είχαμε και κλήρωση όπου μια τυχερή φίλη μου φεύγοντας κέρδισε κόσμημα της αρεσκείας της. Καλοφόρετοοο!




Μικροί-μεγάλοι περάσαμε όμορφα! Χρόνια μας πολλά λοιπόν! Και του χρόνου με υγεία!

7 σχόλια:

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

Καησπερα Σοφια μου μου επιτρεπεις ολο αυτο το καταπληκτικο παρτυ να το αναδημοσιευσω στο ιντερνετικο χριστουγεννιατικο πανηγυρι μου
http://starsandicicles.blogspot.gr/2013/10/3.html ? καλη βδομαδα !!!!

Xris Kat είπε...

πολύ όμορφες κατασκευές. Πολύχρονος ο γιος
φιλάκια

DIMI είπε...

Καλημέρα Σοφία μου!!!!Πολύ όμορφες οι χριστουγεννιάτικες κατασευές σου!!!Σιγά,σιγά μπαίνουμε στό κλίμα τών εορτών!!Πολύ χαριτωμένα τά αρκουδάκι-σκουλαρίκια!!!Καλή εβδομάδα!!!Καλές βόλτες στήν παραλία!!!Φιλάκια!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Χρόνια Πολλά στο παιδί σου , να το χαίρεσαι και όπως επιθυμείς να τον δεις...πολύ όμορφα όλα και η τούρτα του

skepiloges είπε...

Nα τα εκατοστήσει το αγοράκι σου γερό ευτυχισμένο και τυχερό!!! Υπέροχη η διακόσμηση !!!!

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Καλημέρα σας!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Kate'sCakeBox είπε...

Γειά σου Σοφάκι μου!!να τα εκατοστήσει το αγοράκι σου φίλη μου!!πάντα γερός τυχερός κι ευτυχισμένος στη ζωή του!!!να τον χαίρεσαι!πολύ σούπερ το christmas perfumeπου μας χάρισες με την ανάρτηση..φιλάκια πάρα πολλά!