2 Δεκ 2013

Καλώς ήρθες Δεκέμβριε!

Καλησπέρα και καλό μήνα!🎄🎅
Καλώς μας ήρθε ο Δεκέμβριος!Κάθε χρόνο,μία του μηνός είναι η μέρα που στολίζω.Στην αρχή επικρατεί ένας πανικός,αλλά στο τέλος απολαμβάνεις τη γιορτινή ατμόσφαιρα.






 Έτοιμη και η καρεκλίτσα του Άγιου Βασίλη να ξαποστάσει λίγο,καθώς θα διαβάζει το γράμμα μας που αφήσαμε σε ένα κλαδί του δέντρου δίπλα.Θα έρθει αργά,πολύ αργά όταν εμείς θα κοιμόμαστε και αύριο το γράμμα θα λείπει...
Έτσι το΄χουμε εμείς!


Και του χρόνου!
Καλές γιορτές να έχουμε με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ!!!😊

6 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Και του χρόνου !!!!!
Πολύ όμορφη η χριστουγεννιάτικη γωνιά !! Καλό μήνα !!

Φένια είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΣΕΣ!!!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΦΙΛΙΑ

skepiloges είπε...

Καλό μήνα και με το καλό να έρθουν τα Χριστούγεννα! Πανέμορφος ο στολισμός σας και η καρέκλα του Αη Βασίλη τέλεια! Κάπως έτσι το είχαμε και εμείς με την κόρη μου,τώρα μεγαλώσαμε.... :-)

DIMI είπε...

Καλό μήνα Σοφία μου!!!!Πολύ όμορφο τό δεντράκι σας!!Καί τού χρόνου!!Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!1

Kate'sCakeBox είπε...

Καλό μήνα Σοφάκι μου!!ο γιορτινός αυτός μήνας εύχομαι να φέρει χαρά υγεία ευτυχία και δημιουργία στην οικογένειά σου!!κουκλίστικη η ανάρτηση με το καρεκλάκι του Αη Βασίλη να κλέβει την παράσταση!και του χρόνου να στολίσετε με χαρά και ευτυχία!!φιλάκια πάρα πάρα πολλά Σοφάκι μου.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ..ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ....ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ

συγνώμη για την ενόχληση, ήθελα να κάνω υπενθύμιση για το χριστουγεννιάτικες ιστορίες , επειδη κοντεύει η μέρα που τελειώνει η πρόσκληση ..μέχρι 15 Δεκ είναι..ευχαριστώ
http://okosmostisgnosis.blogspot.com/2013/11/blog-post_27.html