17 Σεπ 2013

Σοφία!


Καλησπέρα!
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου σήμερα. Χρόνια πολλά στη Σοφία,την Αγάπη,την Πίστη και την Ελπίδα. Δέχτηκα αρκετές ευχές από κοντά,από το τηλέφωνο και μέσω διαδικτύου. Πολύ όμορφο συναίσθημα να σε θυμούνται αλλά η πιο ωραία και η πρώτη ευχή που δέχτηκα ήταν πρωί πρωί από το παιδί μου πριν πάμε στο σχολείο. Να μη ξεχνιόμαστε! Διανύουμε το Σεπτέμβρη και κατά συνέπεια τα σχολεία... (αχχχ, αυτό το πρωινό ξύπνημα...από πλευράς μου).







Χρόνια μας πολλά με υγεία και αγάπη πάνω απ'όλα!!!





Καλό υπόλοιπο Σεπτεμβρίου.Καλό κουράγιο για τη νέα σχολική χρονιά που άρχισε πρόσφατα!

8 Σεπ 2013

Πίνακας δημιουργιών!

Καλησπέρα!
Τελευταία Κυριακή πριν ανοίξουν τα σχολεία.
Ψωνίσαμε την τσάντα και την κασετίνα μας και περιμένουμε πως και πως να τα χρησιμοποιήσουμε σε λίγες μέρες. Εδώ και λίγα χρόνια (από τα προνήπια που ήταν το παιδί μου) είχα φτιάξει έναν πίνακα δημιουργιών (όπως τον είχα ονομάσει), για να κρεμάμε τις διάφορες χειροτεχνίες του γιου μου που έφερνε από το σχολείο.
Μάλιστα είχα κρεμάσει τον πίνακα σε κεντρικό σημείο του σπιτιού να είναι ορατός σε όποιον έρχεται επίσκεψη. Παρατήρησα πως αυτό έπαιξε ρόλο στο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αυτοπεποίθηση του.
Η μαμά κρεμά τις δημιουργίες μου σε έναν πίνακα μόνο δικό μου και μάλιστα κοντά στο σαλόνι για να το βλέπουν όλοι...

Χρειαζόμαστε χονδρό  φελιζόλ (από υλικά οικοδομών), όπου υπάρχει σε διάφορα μεγέθη, ύφασμα σε χρώμα που επιθυμούμε για να ντύσουμε το φελιζόλ, κόλλα ή βελόνα και κλωστή.




Φέτος θα γεμίσουμε τον πίνακα μας με καινούργιες δημιουργίες.



Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν τέτοιο πίνακα από φελιζόλ πάνω σε ένα καβαλέτο και να κρεμάσουμε κοσμήματα όπως είχα κάνει πριν τρία χρόνια περίπου σε ένα μπαζάρ χειροποίητων δημιουργιών που συμμετείχα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.



Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ'αλλάζω με τίποτα...

Καλή σχολική χρονιά!!!

3 Σεπ 2013

Μεταμόρφωση σαλονιού!

Καλησπέρα!
Καλό μήνα εύχομαι μιας και καλωσορίσαμε πριν δυο μέρες το Σεπτέμβρη με τη φθινοπωρινή του διάθεση.
Μέρες πολλές έχω να κάνω βόλτα στην blogoγειτονιά λόγω μικρή ανακαίνισης στο σπίτι μας.
Είχαμε στο σαλόνι ένα τριθέσιο καναπέ, ένα διθέσιο και μια πολυθρόνα. Τα αποχαιρετίσαμε μεταμορφώνοντας τα σε μια τεράστια γωνία καναπέ και άνοιξε όλος ο χώρος. Για όσους πιάνουν τα χέρια τους είναι μια ωραία ιδέα.





Τα όνειρα ταξιδεύουν ψηλά στον ουρανό
σαν σύννεφα,σαν αεροπλάνα
άπιαστα τα κάνει μόνο το μυαλό
γι'αυτό ν'αλλάξεις πλάνα
Σοφία Τ.