14 Μαρ 2013

Ο μηχανικός του Κεραυνού!

Στα μάτια των παιδιών τα πράγματα δεν φαντάζουν όπως ακριβώς στα δικά μας.Κάτι απλό μπορεί να τα κάνει πολύ πιο ευτυχισμένα από κάτι φανταχτερό η ακριβό!Το δικό μου παιδί αν και πήραμε μια στολή Spiderman που διάλεξε χωρίς να έχει πολλές επιλογές στο μαγαζί(είμαστε επαρχία και λόγω της κρίσης δεν φέρανε φετινά αποκριάτικα)δεν τον ενθουσίασε στην πραγματικότητα απλά συμβιβάστηκε.
Έχει όμως μια μαμά με φαντασία οπότε με λίγα υλικά,εύκολα και απλά του έφτιαξα μια αυτοσχέδια "στολή"(πως μας έντυναν οι μαμάδες μας παλιά θυμάστε;;).
Έτσι αφού φορέσαμε τη στολή μας στο χορό του σχολείου σε ένα άλλο πάρτυ μασκέ που μας κάλεσαν αποφάσισα να κάνω μια έκπληξη στο παιδί μου και ας μην ήταν φανταχτερή όπως όλα εκείνα τα φανταχτερά υφάσματα των στολών του εμπορίου.
 Ένα παλιό φανελάκι,λίγα χρώματα υφάσματος,αυτοκόλλητα σε 3D μορφή από το αγαπημένο μας cartoon,βελόνα,κλωστή,ένα παλιό καπέλο,ψαλίδι και φαντασία ήταν αρκετά ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ MC QUEEN!!!
Μμμ,νομίζω πως ο μηχανικός αυτός θα μείνει για αρκετό καιρό σπίτι μας και όχι μόνο για τις απόκριες!Έτσι γεννήθηκε μια χαριτωμένη ιδέα συχνά πυκνά παλιά μπλουζάκια η φανελάκια να μεταμορφώνονται για άφθονο φανταστικό παιχνίδι.

4 σχόλια:

Tis Annios είπε...

Μπράβο μαμά!!
Είμαι σίγουρη ότι ο μικρός σου ενθουσιάστηκε και πέρασε όμορφα...

Και μένα έτσι μ΄έντυνε η μαμά μου,δεν προλάβαινε με τρεις κόρες στη σειρά ν΄αγοράζει συνέχεια και αυτοσχεδίαζε...

nikol είπε...

Μπράβο ,τα παιδιά ενθουσιάζονται με αυτές τις ιδέες και με καμάρι θα λέει την έφτιαξε η μαμά μου
Καλές Απόκριες

DIMI είπε...

Καλημέρα Σοφία!!Πολύ όμορφη καί πρωτότυπη η στολή πού έφτιαξες γιά τόν κούκλο σου!!Νά τόν χαίρεσαι!Καλό τριήμερο!!Φιλάκια!!

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Καλημέρα!Σας ευχαριστώ πολύ,καλό τριήμερο να έχουμε.