8 Απρ 2012

Φτιάχνω τη δική μου λαμπάδα!

Καλημέρα!🌼

Κυριακή των Βαϊων σήμερα και θα δούμε πως μπορούμε να στολίσουμε τη δική μας λαμπάδα!
Είτε για δώρο στο βαφτιστήρι μας, είτε για μας και τον σύντροφο μας (εκτός και αν έχουμε ακόμα την τύχη να μας φέρνει ο νονός-η νονά λαμπάδα,χαχα), είτε για μια φίλη/ένα φίλο μας!




Στο τραπέζι μας θα χρειαστούμε λαμπάδες(σκέτες), κόλλα, ψαλίδι, διάφορες κορδέλες, διακομητικά λουλουδάκια, φρουτάκια, κόκκινα αυγά, χαντρούλες και γενικά ότι έχει και μπορεί να αγοράσει ο καθένας.

Προσωπικά φτιάχνω και χειρ/τα διακοσμητικά από πολυμερικό πηλό όπως γλυφιτζούρια, λουλούδια, κ.α. Επίσης στολίζω λαμπάδες με χειρ/τα κοσμήματα από μέταλλο, πηλό, υγρό γυαλί,κ.τ.λ.

Μια όμορφη και απλή λύση είναι να στολίσουμε τη λαμπάδα μας με κορδέλες και να κρεμάσουμε μπροστά βραχιολάκια από καουτσούκ μιας και είναι το must της εποχής.

Όπως και να έχει με λίγη φαντασία και μεράκι μια μονόχρωμη απλή λαμπάδα μπορεί να μεταμορφωθεί από τα δικά μας χέρια σε ένα πανέμορφο Πασχαλινό δώρο.


Αν έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι μπορούμε να τους προτείνουμε να μας φτιάξουν μια δική τους κατασκευή από χαρτόνι ή πλαστικό ή πηλό ώστε η δική μας λαμπάδα (και του μπαμπά) να έχει επάνω το πιο όμορφο στόλισμα του κόσμου.😉

Καλές δημιουργίες με Φως στις ψυχές μας...

(Δείτε χειροποίητες λαμπάδες λαμπάδες κάνοντας κλικ εδώ)





Δεν υπάρχουν σχόλια: