20 Αυγ 2013

Στη φύση...στο χωριό!

Καλησπέρα!Μετά από αποχή κάποιων ημερών από το ίντερνετ λόγω ενός μικρού ταξιδιού στο χωριό του πεθερού μου,επιστροφή και πάλι πίσω.Εύχομαι αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά σε όλες τις blogoφίλες που γιόρταζαν τον Δεκαπενταύγουστο.Λίγο πριν φύγουμε για το χωριό ήμασταν καλεσμένοι με τον γιο μου σε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε στην.....παραλία.Ω,ναι και ήταν υπέροχα.Μπράβο στη μαμά-φίλη μου που το σκέφτηκε!
Μάλιστα το ατού του πάρτι ήταν οι ζεστοί και φρεσκότατοι λουκουμάδες που έφτιαχνε ο μπαμπάς της φίλης μου και παππούς του εορτάζοντα για όλους τους καλεσμένους,μικρούς και μεγάλους εκεί στην παραλία.
Και επειδή για κάποιο λόγο οι τετράποδοι φίλοι πάντα με μυρίζονται απέκτησα και μια ασπρόμαυρη φιλενάδα κάποια στιγμή στο πάρτι,χαχα.
 Λίγο πριν φύγουμε από τα γενέθλια έδωσα και μερικά κοσμηματάκια δώρο σε κάποιες μαμαδοφίλες μου που θα γιόρταζαν τον Δεκαπενταύγουστο και μιας και δεν θα τις έβλεπα λόγω του ταξιδιού στο χωριό ήταν ευκαιρία εκεί στην παραλία.
 Φτάνοντας στο χωριό(Ζερβοχώρι Ημαθίας)κατευθείαν με "χτύπησαν" οι μυρωδιές από τα πεπόνια που είχε φυτέψει ο πεθερός μου.Καρπούζια,σταφύλια,πιπεριές,ντομάτες και ένα σωρό άλλα αγνά φρούτα και λαχανικά.
 Να και μερικές πάπιες που πάντα κυνηγώ για να τις φωτογραφίσω.Κούκλες!
 Στο χωριό δεν θα ακούσεις κόρνες αυτοκινήτων σε μποτιλιάρισμα ή φασαρία από διπλανά διαμερίσματα.Κο-κο-κο,κικιρίκου,γλου-γλου,πα-πα και Μπεεε θα ακούσεις πολλά όμως,χαχα.
 Κάμπος,βάλτος,ποτάμια...και ζέστη!!!Πολύ όμορφες λιβελούλες,νερόκοτες και άλλα ζωύφια είδα αλλά δεν πρόλαβα να τα φωτογραφίσω.Την επόμενη φορά...

Σύντομα νέα ανάρτηση με κατασκευές και ιδέες!



4 σχόλια:

DIMI είπε...

Σέ έχασα Σοφία μου,αλλά βλέποντας τίς υπέροχες φωτό σου,βλέπω πώς περάσατε φανταστικά!!!Πολύ όμορφες οι κατασκευές σου!!Σίγουρα οι φίλες τίς χάρηκαν!!!Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Λουκουμάδες στην παραλία !!!!! Τι
απόλαυση !!!!
Υπέροχες οι φωτογραφίες σου !!!!!
(λατρεύω τις πάπιες !!!!!)
Νίκη

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Σοφία μου μας ταξιδεύεις με τις υπέροχες καλοκαιρινές φωτό σου!!!!!!Τα έργα σου καταπληκτικά!!!!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

όμορφα τα κοσμήματα σου , μου άρεσε που τα στόλισες με καλοκαιρινά φρούτα... το γνήσιο του χωριού , ν φυτέψεις τα δικά σου , η ηρεμία , ησυχία , τα ξέρω όλα αυτά και συμφωνώ
τα ζώα του χωριου ειναι σαν σήμα κατατεθέν :) μου άρεσαν οι παπιούλες και οι χηνούλες