17 Ιαν 2014

1η ανάρτηση του 2014!

Καλημέρα!2014
Εύχομαι σε όλη την blogoγειτονιά καλή χρονιά!!!
Πέρασαν πολλές μέρες βέβαια από την αλλαγή τους έτους αλλά οι διάφορες ασχολίες μου τον τελευταίο καιρό δεν μου επέτρεψαν να ευχηθώ νωρίτερα.
Χτες παρέλαβα ένα φάκελο με ένα δωράκι από την Κάτια(Stars and icicles).
Κάτια μου σε ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να το είχες στείλει πριν από τις γιορτές αλλά μόλις χτες μου ήρθε. Ελληνικά ταχυδρομεία, σβέλτα, χαχα.




Δική μου προσωπική κατασκευή αυτών των ημερών δεν έχω να σας δείξω όμως με πολύ περηφάνια σας παρουσιάζω τις μολυβοθήκες από πλαστικά μπουκάλια που φτιάξαμε παρέα με τα μεγάλα παιδιά και εθελόντριες της Όμορφης Ζωής(του συλλόγου που σας έχω γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση). Είναι ένας καινούριος σύλλογος γονέων/κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ στη Νέα Καλλικράτεια όπου και μένω.
Κάτι ανάλογο μπορείτε να φτιάξετε παρέα με τα παιδιά σας στο σπίτι,σε ένα σχολείο,κ.τ.λ!



Καλό Σαββατοκύριακο!!!

4 σχόλια:

Kate'sCakeBox είπε...

Καλησπέρα καλή και χαρούμενη βδομάδα!καλή κι ευτχισμένη χρονιά και πάλι!εντυπωσιακά τα ΕΛΤΑ αφού κι εμένα άργησαν αρκετές καρτούλες και ήρθαν μετά τα Χριστούγεννα!ελπίζω να πέρασες καλά τις γιορτές,δεν είχα νέα σου φίλη μου..η δράση του Συλλόγου πάντως θεαματική!φιλάκια πολλά!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

να χαρείς το δώρο της Κάτιας
ωραία η κατασκευή σας

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Καλημέρα!Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

υπέροχες κατασκευές πολυ χαρηκα που το ελαβες γιατι φέτος με τα ταχυδρομέια εχουμε μεγαλα προβλήματα
Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι του stars and icicles μην ξεχνας το επόμενο ξεκιναει το Νοέμβρη !!!