31 Μαρ 2014

Παιχνιδιάρικα ρολά χαρτιού!

Καλημέρα!

Σήμερα αποχαιρετούμε τον Μάρτη και καλωσορίζουμε αύριο τον Απρίλη. Χτες, με τον γιο μου κάναμε διάφορες κατασκευές με ρολά χαρτιού.Τις Κυριακές συνήθως όταν δεν έχουμε να πάμε κάπου, φτιάχνουμε διάφορα και παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια.

Καταρχήν να σας πω να μην πετάτε τα χαρτιά περιτυλίγματος από δώρα που σας κάνουν. Μπορείτε με αυτά να δώσετε χρώμα και σχέδια τυλίγοντας τα και κολλώντας τα σε άδεια ρολά χαρτιού.



Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες με λίγα και απλά υλικά όπως ρολά χαρτιού, χαρτόνια, χαρτιά περιτυλίγματος, ψαλίδι και κόλα μπορούμε να φτιάξουμε κατασκευές παρέα με τα παιδιά μας.


Φτιάξαμε και άλλα, απλά δεν τα ολοκληρώσαμε.Την επόμενη φορά οι φωτογραφίες.
Να και ένα πουλάκι που φωτογράφισα στο πάρκο καθώς έπαιζε ο γιος μου.




Τον τελευταίο καιρό, μάλλον τους τελευταίους μήνες έχω χαθεί από το blog μου και γενικά από πολλά, διότι όπως έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση, έχω αφιερωθεί εθελοντικά σε έναν καινούργιο σύλλογο γονέων και φίλων ΑΜΕΑ στο χωριό μας, τη Νέα Καλλικράτεια.
Ζω πολύ όμορφες στιγμές με τα παιδιά και τους εθελοντές του συλλόγου και νιώθω πως έχω βρει το μέρος που ανήκω.
Εκεί που δεν υπάρχει ψέμα, πονηριά και κακία. Γελάμε ολόψυχα και αγκαλιαζόμαστε αληθινά!!!
Σας δείχνω και τις λαμπάδες μας, που φτιάξαμε τον τελευταίο καιρό στο μάθημα των Καλλιτεχνικών τις Πέμπτες τα πρωινά. Θα πουληθούν μεταξύ των συγγενών και φίλων του συλλόγου καθώς και σε συγχωριανούς μας.
Μπορείτε να δείτε τη σελίδα της "Όμορφης Ζωής" κάνοντας κλικ εδώ!


Καλή βδομάδα με υγεία και θετική σκέψη!!!

2 σχόλια:

nikol είπε...

Σοφία μου καλό μήνα , μας λείπεις βέβαια αλλά έχω να σου πω ότι ο χρόνος που αφιερώνεις στο σύλλογο είναι ποιοτικός και γλυκός.Μπράβο σου . Τι λες τώρα τίποτα δεν πετάμε , και δεν υπάρχει ωραιότερη ασχολία από αυτό που κάνεις με το παιδάκι σου .
Φιλάκια πολλά

Unknown είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα γλυκιά μου...
Αυτές οι στιγμές που αφιερώνεις στο γιο σου, με τις κατασκευές είναι πραγματικά πολύτιμες...όπως πολύτιμη και γενναιόδωρη είναι και η συμμετοχή σου σαν εθελόντρια στον Σύλλογο. Μπράβο σου!!
Οι λαμπάδες υπέροχες...Να περνάς όμορφα εύχομαι...
**Αννιώ**