Μαγειρευτό ρυζάκι με μπαχαρικά, φρέσκο κρεμμυδάκι, σάλτσα ντοματούλας και τυρί φέτα είναι η γέμιση των μανιταριών μας. Για "καπάκια" μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φετούλες ντομάτας η κολοκυθιού. Ανάλογα τον φούρνο μας ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
( τα μανιτάρια βγάζουν από μόνα τους αρκετά υγρά στο ψήσιμο οπότε προσθέτουμε μόνο ΛΙΓΟ λαδάκι, κι αυτό όχι απαραίτητα )
|
2 σχόλια:
Buone Feste anche a cara amica!!
Un bacio dall'Italia!!;)
Sabry!!
Buone vacanze amico mio!
Sophia!:-)
Δημοσίευση σχολίου