26 Ιουλ 2013

Βράχος από βότσαλα!

Καλησπέρα!
Τις προάλλες ήμασταν οικογενειακώς για μπάνιο στη θάλασσα και μαζέψαμε βότσαλα.Ο άντρας μου με έδωσε ένα κομμάτι ξύλο για βάση όταν επιστρέψαμε και βοήθησε στο χτίσιμο του βράχου.Σε κάθε πέτρα και ξυλόκολλα.Τέλος με πινέλο περάσαμε όλο το βράχο με κόλλα και όταν στέγνωσε απέκτησε γυαλάδα λες και τα βότσαλα μόλις είχαν βγει από το νερό...

 Μπορούμε να δώσουμε "ζωή" στον βράχο μας προσθέτοντας κάποιες φιγούρες,φυτά η ακόμα και τρεχούμενο νερό με την βοήθεια διάφανης σιλικόνης.Ο άντρας μου προτιμά τον πετρόβραχο σκέτο,φυσικό,οπότε αφαίρεσα τη σιλικόνη και τις φιγούρες.Σύντομα όμως θα φτιάξω έναν βραχόκηπο γεμάτο "ζωή" και θα σας τον παρουσιάσω.Πολύ όμορφη ιδέα για μινιατούρες κατασκευές.Με τη φαντασία μας μπορούμε να φτιάξουμε πολλά...
 Σε λίγο ετοιμαζόμαστε να πάμε σε συναυλία στα Νέα Μουδανιά.Τραγουδά ο Παντελής Θαλασσινός(δείτε το event εδώ)και έσοδα από τη συναυλία θα δωθούν στο σύλλογο ΑΜΕΑ,Όμορφη Ζωή στο χωριό μας,τη Ν.Καλλικράτεια.Απολαμβάνουμε Παντελή Θαλασσινό...για καλό σκοπό!


Κράτα τις στιγμές
μονάχα αυτές είναι αληθινές...

6 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Και σκέτος μόνο με τις πέτρες είναι
ωραίος ο βράχος, μ αρέσει !!
Καλή διασκέδαση στη συναυλία !!!

Anastasia είπε...

Είτε με διακοσμητικές φιγούρες είτε χωρίς είναι πολύ όμορφη ιδέα για να αξιοποιήσουμε τα βοτσαλάκια μας! Καλή συνέχεια!

Φένια είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!

DIMI είπε...

Kαλημέρα Σοφία μου!!!Τί όμορφα φτιαγμένος ο βράχος σας!!Μυρίζει καλοκαιράκι!!Εχω νά κουβαλήσω από Λευκάδα,ούκ όλίγα βοτσαλάκια!!!Χά χά!!Καλό Σ/Κ!!!Νά περνάς υπέροχα!!!Φιλάκια!!!!

Marie-Anne είπε...

Πολύ ωραίο!!!!Κι εγώ που έχω μαζέψει ένα σωρό βοτσαλάκια χωρίς να έχω στον νού μου μια συγκεκριμένη κατασκευή!!!! Μάλλον θα σε αντιγράψω!!!!
Καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!

κυκλάμινο είπε...

Πολύ όμορφος ο βράχος περιμένουμε και τον νέο. Ενα βραβειάκι σε περιμένει στο σπιτάκι μου Φιλιά!