26 Ιουλ 2013

Βράχος από βότσαλα!

Καλησπέρα!🌊
Τις προάλλες ήμασταν οικογενειακώς για μπάνιο στη θάλασσα και μαζέψαμε βότσαλα. Η συνέχεια ακολούθησε στο σπίτι όπου με ισχυρή κόλλα, βότσαλο βότσαλο κολλήθηκαν πάνω σε μια ξύλινη βάση. Τέλος περάστηκαν πάλι με κόλλα (διάφανη) και απέκτησαν γυαλάδα λες και μόλις βγήκαν από το νερό.


 Μπορούμε να δώσουμε "ζωή" στον βράχο μας προσθέτοντας κάποιες φιγούρες, φυτά ή ακόμα και τρεχούμενο νερό με την βοήθεια διάφανης σιλικόνης. Ο άντρας μου προτιμά τον πετρόβραχο σκέτο και φυσικό, οπότε αφαίρεσα τη σιλικόνη και τις φιγούρες.
Με τη φαντασία μας μπορούμε να φτιάξουμε πολλά...



 Σε λίγο ετοιμαζόμαστε να πάμε σε συναυλία στα Νέα Μουδανιά.Τραγουδά ο Παντελής Θαλασσινός (δείτε το event εδώ) και έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στο σύλλογο ΑΜΕΑ, "Όμορφη Ζωή στο χωριό μας, τη Ν.Καλλικράτεια. Απολαμβάνουμε Παντελή Θαλασσινό...για καλό σκοπό!




Κράτα τις στιγμές
μονάχα αυτές είναι αληθινές...

6 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Και σκέτος μόνο με τις πέτρες είναι
ωραίος ο βράχος, μ αρέσει !!
Καλή διασκέδαση στη συναυλία !!!

Anastasia είπε...

Είτε με διακοσμητικές φιγούρες είτε χωρίς είναι πολύ όμορφη ιδέα για να αξιοποιήσουμε τα βοτσαλάκια μας! Καλή συνέχεια!

Φένια είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!

DIMI είπε...

Kαλημέρα Σοφία μου!!!Τί όμορφα φτιαγμένος ο βράχος σας!!Μυρίζει καλοκαιράκι!!Εχω νά κουβαλήσω από Λευκάδα,ούκ όλίγα βοτσαλάκια!!!Χά χά!!Καλό Σ/Κ!!!Νά περνάς υπέροχα!!!Φιλάκια!!!!

Marie-Anne είπε...

Πολύ ωραίο!!!!Κι εγώ που έχω μαζέψει ένα σωρό βοτσαλάκια χωρίς να έχω στον νού μου μια συγκεκριμένη κατασκευή!!!! Μάλλον θα σε αντιγράψω!!!!
Καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!

κυκλάμινο είπε...

Πολύ όμορφος ο βράχος περιμένουμε και τον νέο. Ενα βραβειάκι σε περιμένει στο σπιτάκι μου Φιλιά!